Algemene voorwaarden

Leveringstijden 
De levertijd geldt vanaf de datum dat uw betaling binnen is. Bij al onze producten is aangeven hoeveel stuks wij direct uit voorraad kunnen leveren.

Betaling
Betaling geschiedt vooraf. U heeft 7 dagen de tijd om aan uw betaling te voldoen, daarna annuleren wij de order! Voordat wij hiertoe overgaan, zullen wij u betalingsherinneringen sturen. 

Aansprakelijkheid
De inhoud van deze site is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Game Case kan echter geen garanties geven met betrekking tot de aard, juistheid of de inhoud van deze informatie. Game Case is niet aansprakelijk voor de gevolgen van onjuiste of onvolledige informatie in haar website of mailings.

Privacy
Door het creƫren van een account worden uw persoonsgegevens opgenomen in het klantenbestand. Alle gegevens die u ons doorgeeft worden enkel gebruikt voor het verwerken van bestellingen en klantenbeheer. Wij verstrekken geen gegevens aan derden en u ontvangt geen ongevraagde mail (spam) van ons, met uitzondering van belangrijke mededelingen.

Overige bepalingen
Door het plaatsen van een bestelling verklaart elke klant zich zonder voorbehoud akkoord met bovenstaande verkoopvoorwaarden. Op deze verkoopvoorwaarden is uitsluitend het Nederlandse recht van toepassing.